Η Alusot επιλέγει πιστοποιημένα εξαρτήματα και προϊόντα…

Η Alusot επιλέγει εξαρτήματα και προϊόντα για συστήματα αλουμινίου για όλες τις χρήσεις τα οποία σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και δοκιμάζονται από  τα τμήματα έρευνας των μεγαλύτερων εργοστασίων και πιστοποιούνται έτσι ώστε ο τελικός καταναλωτής να απολαμβάνει ένα τέλειο και σίγουρο αποτέλεσμα.

Οι συνεργάτες της Alusot επιλέγονται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως ποιότητα, πιστοποίηση, εγγύηση, τελική εξυπηρέτηση. Η Alusot δίνει μεγάλη σημασία στη συνεργασία της με τους πελάτες της όπως μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρείες ή και ακόμη ιδιώτες επενδύοντας στην τεχνογνωσία και στο εξειδικευμένο προσωπικό.

alumil

H Alumil είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό συγκρότημα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε παραγωγική δυνατότητα για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου.

schuco

Η Schüco είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων υψηλής ποιότητας παραθύρων, πορτών και προσόψεων από αλουμίνιο, PVC-U και χάλυβα. Εκατομμύρια προϊόντα της Schüco χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο.

aluseal

Η Aluseal διαθέτει 48 διαφορετικά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου για κάθε εφαρμογή, μικρή ή μεγάλη, εύκολη ή δύσκολη, στα οποία επίσημοι προμηθευτές της είναι μεγάλα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

gu

Μετά από περισσότερα από 100 επιτυχημένα χρόνια, η Gretsch­-Unitas είναι ένας από τους ηγέτες στην αγορά παραθύρων και πορτών και αυτόματων συστημάτων εισόδου και συστημάτων διαχείρισης κτιρίων.